Uw schoonmaakbedrijf voor Zeist en omstreken

Schoonmaakbedrijf Van Eck is op 15 juli 2000 opgericht! En met succes…

Aan een eerlijke, no-nonsens schoonmaakbedrijf dat simpelweg goed werk levert bleek behoefte. Door betrouwbaar te zijn, klantwensen voorop te stellen, en simpelweg de handen uit de mouwen steken kwamen al snel de mond-tot-mond aanbevelingen op gang. Het bedrijf wist als schoonmaakbedrijf voor Zeist en omstreken snel een goede naam op te bouwen.

Ons personeel

Momenteel bestaat het team uit 14 vaste medewerkers. Samen doen we er alles aan om de belofte van Schoonmaakbedrijf Van Eck waar te maken. Duidelijkheid vinden we belangrijk. Elk project en elke opdrachtgevers krijgt een vast aanspreekpunt en vaste medewerkers. We steken veel tijd in een prettige samenwerking. Zowel richting de mensen voor wie we werken, als richting de mensen met wie we werken. Bijna alle medewerkers van Schoonmaakbedrijf Van Eck zijn al vanaf de start bij ons in dienst. Niet alleen met uitstekende diensten, maar ook met representatieve bedrijfskleding zorgen onze medewerkers voor een verzorgde indruk.

Onze beloften op kwaliteit

Schoonmaakbedrijf Van Eck waarborgt de kwaliteit van het bedrijf op verschillende manieren.

Gekwalificeerd

Het personeel is gediplomeerd en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Zij volgen cursussen bij de SVS, de Stichting Vakopleidingen Schoonmaakpersoneel. Denkt u hierbij niet alleen aan de algemene schoonmaakcursussen. Ook de specialistische opleidingen zoals vloeronderhoud, glasbewassing en de hoger- of lager kaderopleidingen worden bij de SVS gevolgd.

Communicatie.

Contactmomenten zijn er niet alleen tijdens het opstellen van de offertes, maar blijven in het gehele traject belangrijk op verschillende manieren. Tijdens evaluatiemomenten wordt de algemene kwaliteit en tevredenheid besproken. Waar nodig wordt direct bijgestuurd.

Logboeken met werkprogramma op alle locaties.

De opdrachtgever weet hierdoor exact wat er volgens de afspraken in de offerte schoon gemaakt wordt. Tevens is het logboek een belangrijk communicatiemiddel. Opdrachtgevers kunnen belangrijke zaken in het logboek vermelden. Voor ons dient het logboek als belangrijk middel tijdens de controlerondes.

De bereikbaarheid van het bedrijf.

Schoonmaakbedrijf Van Eck is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u bereikbaar.
U kunt altijd contact met ons opnemen. Eventuele klachten, opmerkingen of de aanbesteding van extra schoonmaakwerkzaamheden kunnen op deze manier direct worden opgelost!

Calamiteiten.

Bij calamiteiten kunt u bijvoorbeeld denken aan onverwachte extra werkzaamheden, bijvoorbeeld bij een waterschade. Schroomt u ook dan niet om ons te bellen! Wij ondernemen direct actie om u terzijde te staan!

Neem contact met ons op

062 94 63 521

030 69 10 696

Spreek ons gerust aan over alle mogelijkheden!  CONTACT OPNEMEN