Goed gereinigd, vriendelijk en flexibel? Wij regelen het…

Een schoonmaakbedrijf is een schoonmaakbedrijf? We geloven van niet. Schoonmaakbedrijf van Eck is een professioneel schoonmaakbedrijf voor Zeist e.o. dat staat voor een vlekkeloze dienstverlening. Wij geloven dat het plezier in ons werk, oog voor mensen – zowel in klantencontact als naar onze medewerkers-, flexibiliteit, werken met milieu-ontlastende producten en maatwerk oplossingen het verschil maken.

Onze diensten

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Zeist. Tot onze opdrachtgevers behoren scholen, VVE, bedrijven, verenigingen, winkels en kantoren in Zeist, maar ook ver daarbuiten. Voor onze cliënten verzorgen wij o.a. de volgende diensten:

  • Regulier schoonmaakwerk
  • Vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Hogedrukreiniging
  • Glasbewassing
  • Opleveringsschoonmaak
  • Graffiti verwijdering
  • Gevelreiniging/hogedruk reiniging
  • Facilitair/levering schoonmaakproducten
  • Reiniging na calamiteiten 24/7 bereikbaar

Reguliere schoonmaak

Tot reguliere schoonmaak behoren sanitair-reiniging, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen, enz. Regulier schoonmaakonderhoud kunt u naar wens zowel dagelijks, wekelijks, maandelijks als periodiek laten uitvoeren.

Vloeronderhoud

Stofzuigen, boenen, schrobben of dieptereiniging; elke vloersoort kent zijn eigen, specifieke behandeling. Zowel bij harde vloeren, natuurvloeren, vloerbedekking, lopers en matten; ons gekwalificeerde personeel zorgt voor het juiste dagelijkse of periodieke vloeronderhoud.

Gevelreiniging/graffiti verwijdering

Stevig schoonmaakwerk zoals gevelreiniging of graffitireiniging pakken we aan met onze heet water hogedrukreinigingsunit. Hiermee kunnen wij op een milieubewuste manier veel soorten vervuiling te lijf gaan. Gaat het om extreme vervuiling, dan gebruiken we hiervoor een speciaal, milieuvriendelijk reinigingsmiddelen. De gevel kan daarna door ons behandeld worden met een coating.

Glasbewassing

We werken afhankelijk van het pand met een ladder, steiger of hoogwerker. Zo kunnen we op vrijwel elke hoogte de juiste glasbewassing verzorgen. Het reinigen van de kozijnen, hout, kunststof of metaal wordt natuurlijk meegenomen. We hanteren de veiligheidsinstructies conform ARBO- wetgeving.

Opleveringsschoonmaak

Gaat u een nieuw pand betrekken of is er intern verbouwd? Van vloer tot plafond en van deuren tot ramen; na onze opleveringsschoonmaak staat niets meer in de weg om te gaan inrichten.

Facilitair

Nooit meer misgrijpen. Wij zorgen graag voor een tijdige levering van toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en diverse luchtverfrissers met of zonder dispensers. Groot ingekocht, dus voordeliger, en keus uit diverse merken.

Onze mensen

Bijna alle medewerkers van Schoonmaakbedrijf Van Eck zijn al vanaf de start bij ons in dienst. Al onze medewerkers zijn SVS- gediplomeerd (Stichting Vakopleidingen Schoonmaakpersoneel), en beheersen de Nederlandse taal uitstekend. Onze mensen houden van hun vak en stralen dat uit. De representatieve bedrijfskleding die onze medewerkers dragen benadrukt hun professionele houding en uitstraling.

Kwaliteit

We steken veel tijd in een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers. Contactmomenten zijn er niet alleen tijdens het opstellen van de offertes, maar blijven het gehele traject belangrijke wederzijdse momenten om tevredenheid, kwaliteit en vragen en/of opmerkingen te bespreken. Hiertoe werken we met een logboek, maar zijn we bij acute vragen of opmerkingen ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor onze cliënten.

Offerte schoonmaakbedrijf Zeist

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zeist en omliggende regio voor dagelijks of periodiek schoonmaakwerk? Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij de juiste service en oplossingen te bieden. Neem voor een goed gesprek over schoonmaakwerk contact op met een van onze adviseurs. Wij doen u graag een passend voorstel:

Marcel van Eck
Mobiel: 06-29463521

Monique van Eck
Mobiel: 06-27021462

Johan Sterkenburg
Mobiel: 06-20066818

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak of offerte, kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Neem contact met ons op

062 94 63 521

030 69 10 696

Spreek ons gerust aan over alle mogelijkheden!      CONTACT OPNEMEN