Elke dag een schone start…

Kiest u voor Schoonmaakbedrijf van Eck als uw schoonmaakbedrijf voor Soesterberg, dan kiest voor een ervaren en persoonlijk schoonmaakbedrijven dat veel doet voor het behalen van een hoge klanttevredenheid. In Soesterberg e.o. leveren wij de volgende schoonmaakdiensten:

  • Regulier schoonmaakwerken
  • Periodiek schoonmaakwerk
  • Kantoorreiniging
  • Vloerenreiniging en vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Opleveringsschoonmaak
  • Gevelreiniging/terrasreiniging/tegelreiniging
  • Graffitiverwijdering
  • Facilitaire diensten/leveren van schoonmaakproducten
  • Speciale reiniging bij calamiteiten, na waterschade, schimmelbestrijding, enz.

Reguliere schoonmaak

Een schone werkomgeving is bewust en onbewust van invloed op het waardeoordeel over de omgeving, op het persoonlijk welbevinden wanneer je er verblijft, en de productiviteit wanneer je er moet werken. Niemand is graag in een vervuilde omgeving en iedereen start zijn werkdag graag in een schone werkomgeving. Tot de reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, scholen en bedrijven behoren o.a. het reinigen van sanitair en sanitaire ruimten, stof afnemen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en het net netjes maken van bijvoorbeeld de panty of keuken. Ook al onze reguliere schoonmaakdiensten zijn maatwerk. Afhankelijk van de schoonmaakbehoeften wordt een werkend en helder plan van aanpak opgesteld. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Soesterberg voor uw kantoor, bedrijf, instelling, vereniging of school? Dan helpen wij u graag.

Periodieke schoonmaak

Tot onze periodieke schoonmaakdiensten behoren alle diensten die normaliter niet dagelijks uitgevoerd hoeven te worden. Zoals: glasbewassing, dieptereiniging van vloeren en tapijt, opleveringsschoonmaak, gevelreiniging, hogedrukreiniging, schimmelbestrijding of het reinigen van ruimten na waterschade. Maar ook wanneer u de boel extra schoon wilt laten maken voor en/of na voor een bijzondere gelegenheid of evenement staan wij met ons team voor u klaar.

Onze schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf van Eck is een schoonmaakbedrijf voor Soesterberg en omgeving, gevestigd in Zeist. We dragen zorg voor een open, vriendelijke en professionele werksfeer en werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers. Zowel met onze klanten als met onze werknemers streven we naar een langdurige samenwerking. Veel van onze medewerkers zijn al vanaf de start van ons schoonmaakbedrijf bij ons. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, met name op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijk werken worden op de voet gevolgd en, al dan niet na het volgen van gespecialiseerde trainingen, geïntegreerd. U herkent onze medewerkers dan ook niet alleen aan hun representatief uitstraling, maar ook aan vakmanschap en het plezier waarmee ze hun vak uitvoeren.

Prijsaanvraag schoonmaakbedrijf Soesterberg

Onze schoonmaak- en facilitaire diensten zijn scherp geprijsd. Bent u op zoek naar een persoonlijk schoonmaakbedrijf in Soesterberg met ervaring en goede recensies? Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs:

Marcel van Eck
Mobiel: 06-29463521

Monique van Eck
Mobiel: 06-27021462

Johan Sterkenburg
Mobiel: 06-20066818

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak of offerte, kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Neem contact met ons op

062 94 63 521

030 69 10 696

Spreek ons gerust aan over alle mogelijkheden!      CONTACT OPNEMEN