Grondig schoon, prettig geregeld…

Geen gebouw is gelijk en dat geldt ook voor de wensen die er werken of verblijven. Waarom zou u dan kiezen voor een schoonmaakbedrijf Den Dolder dat u geen maatwerk kan leveren? Wilt u elke ochtend in een schoon gebouw beginnen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat onze mensen klaar zijn voor de eerste mensen het gebouw betreden. Vereist uw gebouw specifiek dagelijks of periodiek onderhoud? Wij zijn er 24/7 klaar voor. Wordt er op uw locatie hoge eisen gesteld aan hygiëne? Wilt u dat uw klanten een glanzende eerste indruk krijgen van uw gebouw? Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor Den Dolder e.o. die het prettig regelt.

Onze schoonmaakdiensten

Als schoonmaakbedrijf voor Den Dolder e.o. zorgen wij voor hygiëne en schoonmaakwerk op scholen en voor VVE, bedrijven, verenigingen, winkels en kantoren. Wij bieden o.a. de volgende diensten:

 • Reguliere schoonmaakwerken
 • Vloeronderhoud alle type vloeren
 • Tapijtreiniging
 • Liften en trappen(huis)reiniging
 • Hogedrukreiniging
 • Glasbewassing
 • Opleveringsschoonmaak
 • Graffiti verwijdering
 • Gevelreiniging/hogedruk reiniging
 • Facilitair/levering schoonmaakproducten
 • Reiniging na calamiteiten 24/7 bereikbaar

Reguliere schoonmaakwerken

Tot reguliere schoonmaak behoort sanitair-reiniging, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen, enz. Regulier schoonmaakonderhoud voeren wij naar wens zowel dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek uit.

Vloeronderhoud

Van gemorste koffie en inloopvuil wegwerken tot ettelijke m2 reinigen met een schrobmachine. Vloeren polijsten, dagelijks stofzuigen of een periodieke dieptereiniging voor het tapijt? Wij verzorgen netjes en secuur elk type vloeronderhoud.

Schone gevels

Is de gevel ‘opgesierd’ met graffiti of is de gevel groen of zwart van het vuil? Voor dergelijk stevig schoonmaakwerk gebruiken we een heet-water-hogedrukreinigingsunit. Heet water alleen, gecombineerd met druk is een milieubewuste manier om veel soorten vervuiling weg te krijgen. Is er toch reinigingsmiddel gewenst, dan werken me met milieuvriendelijk producten. Na het reinigen kunnen we de gevel voorzien van een coating die een volgende poetsbeurt aanzienlijk uitstelt.

Glasbewassing

Van ‘ouderwets’ op de ladder, tot glasbewassing met inzet van een hoogwerker, wij zorgen ervoor dat de ramen weer optimaal glazen en licht doorlaten. Natuur slaan we bij het ramenzemen randjes, omlijstingen en kozijnen niet over. Glasbewassing is een aparte tak binnen de schoonmaakdiensten met nauwkeurige regelgeving rondom veilig werken. Wij hanteren alle veiligheidsinstructies conform ARBO- wetgeving.

Speciaal schoonmaakwerk

Gaat u een nieuw pand betrekken of is er een verbouwing geweest en moet de boel schoon voor de stoffeerder of de meubelen komen? Heeft u ’s avonds een bedrijfsfeest of bijeenkomst, maar moeten ’s morgens uw medewerkers weer in een spik en span werkomgeving aan de slag kunnen? Is gevel, de parkeerplaats, het terras of de toegang toe aan een grondige schoonmaak. Wilt u graffiti laten verwijderen of is waterschade ontstaan en zit u dringend verlegen om een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Bilthoven? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Leverancier van schoonmaakproducten

Naast het bieden van uitstekende schoonmaakdiensten bieden wij een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en hygiëneproducten. Wij ontzorgen onze klanten graag in dit stukje huishoudmanagement en dragen zorg voor een tijdige levering van toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en diverse luchtverfrissers met of zonder dispensers.

Offerte schoonmaakbedrijf Bilthoven

Wij doen veel voor het bereiken van een hoge klanttevredenheid. Dit merkt u aan onze flexibiliteit, maatwerk concepten, prettige communicatie en goed opgeleide mensen. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Bilthoven voor dagelijks of periodiek schoonmaakwerk voor uw zakelijke of particuliere object, verenging, school, of winkel? Neem dan voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs:

Marcel van Eck
Mobiel: 06-29463521

Monique van Eck
Mobiel: 06-27021462

Johan Sterkenburg
Mobiel: 06-20066818

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak of offerte, kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Neem contact met ons op

062 94 63 521

030 69 10 696

Spreek ons gerust aan over alle mogelijkheden!      CONTACT OPNEMEN