Het schoonmaakbedrijf voor een ontzorgt gevoel

Kiest u voor Schoonmaakbedrijf van Eck als uw schoonmaakbedrijf voor De Bilt, dan kiest voor een ervaren en persoonlijk schoonmaakbedrijven dat veel doet voor het behalen van een hoge klanttevredenheid. Ons totale team werk er elke dag met plezier aan om de verwachtingen van onze opdrachtgevers waar te maken. In de Bilt e.o. kunt u ons inschakelen voor de volgende schoonmaakdiensten:

  • Regulier schoonmaakwerken
  • Periodiek schoonmaakwerk
  • Bureau- en kantoorreiniging
  • Vloerenreiniging
  • Glasbewassing
  • Reiniging na bouw of verbouw
  • Gevelreiniging/graffitiverwijdering
  • Facilitaire diensten
  • Calamiteitenreiniging

Dagelijks schoonmaakwerk

We weten hoe belangrijk een schone en opgeruimde omgeving om je prettig te voelen. Nog los van de hygiënisch aspecten spelen binnen scholen, kantoren en ander locaties waar gewerkt wordt, schone ruimten een bewezen rol bij concentratie en in de productiviteit. Een goed onderhouden, schone omgeving is ook een belangrijk criterium dat bezoekers, klanten en medewerkers meenemen in hun beoordeling over uw bedrijf of instelling. Met dagelijkse schoonmaakwerken zorgen wij voor uw goede indruk. Tot dagelijkse, of reguliere schoonmaakwerken behoren o.a. sanitair-reiniging, het legen van prullenbakken, het opruimen van koffiehoeken en keukens, stof verwijderen en vloerenreiniging.

Vloeronderhoud

Naast vloeronderhoud als stofzuigen en dweilen verzorgen we periodiek vloeronderhoud om ingelopen vuil te verwijderen of gladde vloeren weer kleur en glans te geven. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, middelen en materialen voor vloeronderhoud op alle type vloeren.

Stevige aanpak

Grondige gevelreiniging, het verwijderen van graffiti of het verwijderen van vuil en/of groen aanslag op tegels, balkons of galarijen pakken we aan met onze heet water hogedrukreinigingsunit. Dit is een milieuvriendelijke methode om sterke vervuiling te verwijderen. Bij extreme vervuiling gebruiken wij de daarvoor bestemde milieubewuste reinigingsmiddelen. Door na het reinigen een coating aan te brengen is de gevel, het terras of het balkon weer voor langere tijd beschermd tegen vuilopname.

Glasbewassing

Schone ramen zorgen voor meer lichtinval en een betere uitstraling van de locatie. Reinigen wij de ramen, dan nemen we ook de kozijnen mee en zorgen voor het verwijderen van eventueel aanwezige spinnenwebben en overig vuil dat zich in de buurt van het venster heeft verzameld. Glasbewassing van ramen en het reinigen van kozijnen voeren wij uit vanaf de ladder, een steiger of met een hoogwerker. We werken volgens een vooraf opgestelde risico-analyse en conform ARBO- wetgeving.

Maatwerk schoonmaakdiensten

Naast de bekende schoonmaakdiensten als regulier schoonmaakwerk, glasbewassing en vloerreiniging zijn wij ook uw schoonmaakbedrijf De Bilt voor speciale schoonmaakdiensten zoals reiniging na waterschade, gevelreiniging, graffitiverwijdering of opleveringsschoonmaak na een verbouwing of bij nieuwbouw.

Het aangaan van langdurige, prettige werkrelaties vinden we belangrijk. Daar doen we ook veel voor. Uiteraard mag u rekenen op goed geleverd werk, uitgevoerd door goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers die veiligheids- en milieuregelgeving hanteren. Onze medewerkers volgen regelmatig opfriscursussen om bij te blijven in het vak, spreken goed Nederlandse, hebben een representatief voorkomen en dragen herkenbare, nette bedrijfskleding. We communiceren open en zorgen ervoor dat het schoonmaakwerk dat u heeft ingekocht volgens afspraak en zonder budgetoverschrijding wordt geleverd. We streven ernaar een vast team voor u samen te stellen. Zijn er eventuele klachten, opmerkingen of de aanbesteding van extra werk dan zijn we 24/7 bereikbaar en wordt er direct gehandeld.

Offerte schoonmaakbedrijf De Bilt

Zoek u een schoonmaakbedrijf in De Bilt en wilt u ons vergelijken met andere aanbieders? Vraag dan naar gerust naar alle mogelijkheden en een prettige offerte. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Marcel van Eck
Mobiel: 06-29463521

Monique van Eck
Mobiel: 06-27021462

Johan Sterkenburg
Mobiel: 06-20066818

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak of offerte, kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Neem contact met ons op

062 94 63 521

030 69 10 696

Spreek ons gerust aan over alle mogelijkheden!      CONTACT OPNEMEN