Het schoonmaakbedrijf Bilthoven voor perfectionisten…

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Bilthoven dat nét een beetje meer doet? Gaat uw voorkeur uit naar een ervaren schoonmaakbedrijf dat begrijpt dat een stralende indruk belangrijk is voor uw bedrijf, instelling, school of vereniging? Een schoonmaakbedrijf dat flexibel meebeweegt met de klantbehoeften, open communiceert en opdrachtgevers niet in verlegenheid brengt door onprofessioneel of met milieuschadelijke stoffen te werken? Wilt u dagelijks of periodiek gebruik maken van een schoonmaakservice zonder zorgen en eenvoudigweg op kunnen vertrouwen dat het allemaal goed geregeld is? Dan passen wij bij uw wensen.

Ons schoonmaakbedrijf voor Bilthoven e.o. biedt de volgende diensten:

  • Dagelijkse schoonmaakwerken
  • Periodiek schoonmaakwerk
  • Bureau- en kantoorreiniging
  • Vloerenreiniging
  • Lift, trappen en trappenhuis reiniging
  • Glasbewassing
  • Reiniging na bouw verbouw
  • Gevelreiniging/graffitiverwijdering
  • Facilitaire diensten
  • Calamiteitenreiniging

Dagelijks schoonmaakwerk

Voor kantoren, scholen en bedrijven in Bilthoven dragen wij zorg voor de reguliere schoonmaak van sanitair, vloeren, trappen, liften, koffiehoeken en pantry’s, bureaus, lokalen en kantoorruimten. Een betrouwbare en hoge kwaliteitsstandaard kunnen bieden is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken per locatie met vaste mensen en elke locatie heeft een eigen manager als vast aanspreekpunt. Al onze medewerkers zijn professionals. Met veel plezier wordt zorgdragen voor de dagelijkse én periodiek schoonmaakwerkzaamheden die onze opdrachtgevers zich wensen.

Vloeronderhoud

Ondanks dagelijks vloeronderhoud als stofzuigen en dweilen kan niet altijd voorkomen worden dat zich vuil in de vloerbekleding ophoopt. Voor periodiek vloerenonderhoud, een intensieve reiniging of het verwijderen van lokaal ingelopen vuil of gemorste (vloei)stoffen werken we met duurzame producten die de vloer of de vloerbedekking opfrissen en gelijktijdig een vuilafstotende werking hebben. Bij totale, periodieke dieptereiniging verzorgen wij desgewenst ook het leeg- en daarna weer inruimen van de ruimte.

Hogedrukreiniging

Onze hogedrukreiniging voeren wij uit met zeer heet water. Dit is de minst milieubelastende manier van hogedrukreiniging, die gelijktijdig voor zeer veer soorten vervuiling effectief is. Bij zeer hardnekkige vervuiling werken we met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Deze methode is o.a. geschikt als gevelreiniging en terrasreiniging of tegelreiniging. Bij gevelreiniging kunt na het reinigen door ons een beschermende coating laten brengen waardoor nieuwe vervuiling of graffiti zich slechter hecht.

Glasbewassing

Onze medewerkers verzorgen binnen- en buiten glasbewassing. Buiten vanaf de ladder, via een steiger of met een hoogwerker. Daarbij wordt spin(web)verwijdering en het reinigen van omlijstingen en kozijnen niet vergeten. Speciale producten en de inzet van onze vakmensen zorgen voor een spat- en streeploos resultaat.

Speciaal schoonmaakwerk

Gaat u een nieuw pand betrekken of is er een verbouwing geweest en moet de boel schoon voor de stoffeerder of de meubelen komen? Heeft u ’s avonds een bedrijfsfeest of bijeenkomst, maar moeten ’s morgens uw medewerkers weer in een spik en span werkomgeving aan de slag kunnen? Is gevel, de parkeerplaats, het terras of de toegang toe aan een grondige schoonmaak. Wilt u graffiti laten verwijderen of is waterschade ontstaan en zit u dringend verlegen om een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Bilthoven? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Leverancier van schoonmaakproducten

Naast het bieden van uitstekende schoonmaakdiensten bieden wij een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en hygiëneproducten. Wij ontzorgen onze klanten graag in dit stukje huishoudmanagement en dragen zorg voor een tijdige levering van toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en diverse luchtverfrissers met of zonder dispensers.

Offerte schoonmaakbedrijf Bilthoven

Wij doen veel voor het bereiken van een hoge klanttevredenheid. Dit merkt u aan onze flexibiliteit, maatwerk concepten, prettige communicatie en goed opgeleide mensen. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Bilthoven voor dagelijks of periodiek schoonmaakwerk voor uw zakelijke of particuliere object, verenging, school, of winkel? Neem dan voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs:

Marcel van Eck
Mobiel: 06-29463521

Monique van Eck
Mobiel: 06-27021462

Johan Sterkenburg
Mobiel: 06-20066818

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak of offerte, kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Neem contact met ons op

062 94 63 521

030 69 10 696

Spreek ons gerust aan over alle mogelijkheden!      CONTACT OPNEMEN