Goed schoon draagt bij aan de non-verbale communicatie die een bedrijf of gebouw uitstraalt. Mensen voelen zich prettiger in een schone omgeving. Vaak wordt bij het opstellen van een schoonmaakplan alleen aan de binnenkant van het pand gedacht. Maar glasbewassing is voor een goede uitstraling van het gebouw even belangrijk. Glasbewassing van ramen en waarbij het reinigen van houtwerk of kunststof kozijnen wordt meegenomen is zelfs een essentieel onderdeel van het onderhoud van het pand.

Schoonmaakbedrijf Van Eck kan op elke hoogte de glasbewassing voor u verzorgen. Vrijblijvend maken wij voor u een offerte en een risico-inventarisatie en zullen de resultaten hiervan met u evalueren. De inventarisatie omschrijft welk materieel er wordt ingezet: een ladder, steiger of hoogwerker. Ter plaatse wordt onderzocht of wij met deze klimmaterialen overal veilig bij kunnen.

Tevens wordt gekeken naar de werkomgeving. Staan er bomen of struiken in de weg?
Op welke ondergrond staan de klimmaterialen, is alles veilig? Voor een veilige werksituatie is het verplicht de juiste materialen op een correcte manier in te zetten. Al deze informatie, inclusief eventuele knelpunten, zetten we in de RI&E, die conform ARBO- wetgeving is vastgesteld.

Neem contact met ons op

062 94 63 521

030 69 10 696

Spreek ons gerust aan over alle mogelijkheden!      CONTACT OPNEMEN