VisieOp 15 juli 2000 besloot Marcel van Eck een eigen schoonmaakbedrijf te beginnen. En met succes...

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf in Zeist en omstreken een zeer goede naam opgebouwd.

 

Marcel van Eck:
"Hieruit blijkt maar weer hoe belangrijk het opbouwen van een goede naam is. Zeker in mijn opstartperiode moest ik het hebben van mond-op-mond reclame.

In de eerste periode heb je als starter nu eenmaal niet de middelen voor een grote reclamecampagne.
Vanaf 2010, het jaar dat we 10 jaar bestaan, willen we meer in de publiciteit treden. Ook promotie van je bedrijf is erg belangrijk".

 

Momenteel heeft het bedrijf 14 vaste medewerkers in dienst!

De kracht van het bedrijf komt veelal voort uit de juiste aandacht voor zowel het personeel als de klant. Goede opleidingen via de SVS, dus gediplomeerd personeel,

goede begeleiding op de werkvloer en het regelmatig uitvoeren van controles.

 

“Ons personeel krijgt volop de ruimte zich te ontplooien en mee te denken met de directie. Ook de opbouw van de relatie met onze klanten speelt hierin een belangrijke rol.

Dit is tevens een reden waarom wij er niet naar streven om in korte tijd enorm groot te worden. Alles moet voor ons als directie, personeel maar vooral voor onze klanten herkenbaar en duidelijk zijn” aldus Marcel.

 

Het personeel maakt een zeer verzorgde indruk door goede bedrijfskleding. Voor de heren een compleet tenue met zomer- en winterjassen en voor de dames een mooi poloshirt. Op deze manier onderscheidt het bedrijf zich ook van de andere schoonmaakbedrijven."

 

Schoonmaakbedrijf Van Eck steekt veel tijd en energie in het personeel. Zo voorkomt het bedrijf een verloop onder de werknemers.

Veel van de medewerkers zijn al vanaf het begin in dienst.

 

"Wij werken met vaste medewerkers op een vaste locatie. Hierdoor ontstaan korte en heldere communicatielijnen. Zowel klanten als personeel weten dus precies

waar ze aan toe zijn. Er is altijd een vast aanspreekpunt per project. Alle werkzaamheden worden uiteraard zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd."

Het volledige team ziet de toekomst zeer zonnig tegemoet want het bedrijf maakt nog steeds een groei door.

 

“Onze visie is dan ook: schoonmaken is voor ons niet alleen een vak, het een passie”!